010 – 146 75 99   info@klappatoklart.se

Fönster 

Är det dags för dig att byta ut dina befintliga fönster eller behöver du bara komplettera? Hos oss på Lessebo Järn & Bygg finner du ett brett och kvalitetssäkert sortiment till konkurrenskraftiga priser. Vi levererar fönster till dig i Lessebo, Kalmar och Karlskrona med omnejd.

 

En hållbar investering

Riktiga fönster en väldigt viktig del för att behålla värmen i ditt hushåll, samt hålla tätt och förhindra fuktskador i fastigheten. Just att köpa nya fönster kan ses som ett stort utlägg och inget du jublar över att behöva lägga pengar på. Däremot är det en nödvändig investering och något som kommer få dig att hålla nere uppvärmningskostnaderna i fastigheten.

 

Attraktiva priser och kort leveranstid

Att byta fönster ska inte behöva kosta en förmögenhet, hos oss tillhandahåller du kvalitetsprodukter till attraktiva och förmånliga priser. Med ett flertal skickliga montörer och välutrustade bilar kan vi hålla nere leverans- och monteringstiderna både när det gäller fönster som är måttbeställda och från ordinarie sortiment. Den snabba leveranstiden grundas på att vi ständigt har montörer ute på fältet och att vi inte använder oss av några mellanhänder.

 

Certifierade och erfarna montörer

Hos oss får du hjälp genom hela vägen från planering, till vägledning av fönsterval och montering. Våra erfarna och certifierade montörer ser till att allting monteras korrekt på ett säkert sätt. Vi kommer även se till att du som kund fått information kring hur och i vilken utsträckning du ska underhålla dina fönster för att optimera dess livslängd och hållbarhet. Sedan är det såklart upp till dig som kund hur mycket du är villig till att göra.

 

Kontakta oss

Vilka krav och vilken budget du än har så är du varmt välkommen att höra av dig till på Lessebo Järn & Bygg när det är dags för nya fönster. Vi vägleder gärna dig till ditt bästa köp!

 

 

 

KONTAKTA OSS

Lessebo Järn & Bygg AB
Besöksadress: Storgatan 41, 365 32 Lessebo
E-post: info@lessebojarnobygg.se
Tel: 0478 - 707720

ÖPPETTIDER

Mån-Fre 07.00 - 18.00
Lördag 09.00 - 13.00
Söndag - stängt

FINANSIERING