010 – 146 75 99   info@klappatoklart.se

Färgbutik 

Dags att måla om eller snygga till det hemma? Hos oss på Lessebo Järn & Bygg får du experthjälp kring allt som rör målning och färg både inomhus och utomhus. Med många år inom branschen kan vi dela med oss av viktiga tips och råd som kommer att underlätta både innan, under och efter i din målningsprocess.

Vilken färg behöver du? Fråga vår personal

För att få till ett snyggt och hållbart resultat när du målar krävs det tålamod, men främst bra färg och bra arbetsredskap. För att komma åt bra färg och bra arbetsredskap krävs kunskap. Vår personal hjälper gärna dig att köpa den färg som är bäst lämpad för både dina behov och önskemål. Det är viktigt att välja rätt färg ur många aspekter, vissa färger täcker bättre, torkar snabbare, går endast använda inomhus eller utom, fungerar endast att applicera på trä och så vidare. Med andra ord finns det en hel del saker att ta ställning till innan du väljer färg. Gör därför rätt från början och be vår kvalificerade personal om tips.

Alltid fina priser

Inne hos oss kan du alltid fynda både färg och tillbehör till riktigt schyssta priser. Med regelbundna kampanjer och andra erbjudanden kan du helt enkelt måla om ungefär hela huset till priset av ingenting alls.

Välsorterad färgbutik

Utbudet av färger och andra produkter på marknaden är gigantiskt idag. I vårt sortiment finner du ett stort utbud av både kvalitetssäkra, trendmässiga och väldigt populära färger och tillbehör från starka leverantörer inom branschen. Vi vill erbjuda våra kunder bästa tänkbara material för bästa tänkbara slutresultat.

Kontakta oss

Hos oss på Lessebo Järn & Bygg får du ta del av både kunskap och erfarenhet i överflöd. Vi kommer se till att du kommer att du får ett slående snyggt resultat redan från början. Varmt välkommen in till oss!

 

KONTAKTA OSS

Lessebo Järn & Bygg AB
Besöksadress: Storgatan 41, 365 32 Lessebo
E-post: info@lessebojarnobygg.se
Tel: 0478 - 707720

ÖPPETTIDER

Mån-Fre 07.00 - 18.00
Lördag 09.00 - 13.00
Söndag - stängt

FINANSIERING